7 Kasım 2010 Pazar

Ardahan Üniversitesine Akademik Personel Alınacak

Ardahan Üniversitesi Rektörlüğünden:
AKADEMİK PERSONEL İLANI
Üniversitemizin aşağıda belirlenen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği’nin ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacaktır.
Adayların, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.
Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Resmi bayram tatil süresi kadar ek başvuru süresi tanınacaktır. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli dosyalar ile postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan sureti, 2 adet fotoğraf, doçentlik belgesi, diğer öğrenim belgeleri ile Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığı’na başvuracaklardır.
Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adaylar; başvurdukları birim ve anabilim dalını belirten dilekçelerine özgeçmiş, nüfus cüzdan fotokopisi, askerlik belgesi, öğrenim belgeleri (lisans, yüksek lisans, doktora ve uzmanlık belgesi), 2 adet fotoğraf, yayın listesi ile birlikte Bilimsel Çalışma ve Yayınlarını kapsayan eserlerden 4 (dört) takım dosyayı ekleyerek Personel Dairesi Başkanlığı’na başvuracaklardır.
Herhangi bir kamu kurumunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini başvuru belgesine ekleyerek ibraz edeceklerdir.
Yurtdışından alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliğinin onaylanmış olması gerekmektedir. Atamaların yapılabilmesi için adayların durumunun ilan edilen kadro derecesine uygun olması gerekmektedir.
Duyurulur.
Tel: 0 478 211 64 46

Birimi Bölüm / Anabilim Dalı Unvanı Der. Adet Açıklama
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı /
Türk Halk Edebiyatı
Doç. 1 1  
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı /
Yeni Türk Edebiyatı
Yrd. Doç. 3 1  
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Türk Dili ve Edebiyatı / Yeni Türk Dili Yrd.Doç. 3 1  
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Tarih / Ortaçağ Tarihi Yrd. Doç. 3 1  
İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Tarih / Genel Türk Tarihi Yrd. Doç. 5 1  
İktisadi ve İdari Bilimler Fak. İşletme / Yönetim ve Organizasyon Yrd. Doç. 4 1  
Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği /
Gıda Teknolojisi
Yrd. Doç. 4 1 Süt ve Süt Ürünleri alanında Doktora yapmış olmak.

Hiç yorum yok:

07-08-09-10 Mart İSTANBUL - BOSNA TURU (THY ile)

07-08-09-10 Mart 2024 BOSNA KARADAĞ TURU (THY ile ve VİZESİZ) 3 GECE / 4 GÜN 4* lı OTELLERDE KONAKLAMA Saraybosna - Konjic – Blagaj - Mosta...