10 Temmuz 2012 Salı

SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞINA YÖNETİCİ ASİSTANI 10 PERSONEL ALINACAK

     Savunma Sanayii Müsteşarlığından:
     SAVUNMA SANAYİİ MÜSTEŞARLIĞI’NA
     ÖZEL BİLGİ VE İHTİSAS GEREKTİREN KONULARDA
     ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE, SINAVLA
     KADRO KARŞILIKSIZ
     SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALINACAKTIR

     2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına istinaden 3238 sayılı Kanunun 8 inci maddesinin üçüncü fıkrasına göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ile diğer kanunların sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair hükümlerine bağlı kalınmaksızın sınavla; Yönetici Asistanı ünvanlı pozisyonda çalıştırılmak üzere C grubu 10 (on) kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır.

1. SINAVA KATILMA ŞARTLARI
A) Genel Şartlar:
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak.
B) Özel Şartlar:
Yönetici Asistanı Pozisyonu: Bağlı olduğu yöneticisinin tüm randevularının organizasyonundan, yöneticiye sunulacak evrakların düzenlenmesi ve dağıtımından, yöneticinin talimatları çerçevesinde birimi ile ilgili yazışmaların hazırlanmasından ve diğer idari görevlerden sorumlu olarak çalıştırılacak kadro karşılıksız sözleşmeli personel için aşağıdaki şartlar aranır:
1. 8 (sekiz) pozisyon için en az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Gazetecilik, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Felsefe, Sosyoloji, İnsan ve Toplum Bilimleri, Türk Edebiyatı, Türk Dili ve Edebiyatı, Batı Dilleri ve Edebiyatları, Alman Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi, MütercimTercümanlık, Tarih ve Coğrafya bölümleri ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden birinden mezun olmak,
2. 2 (iki) pozisyon için en az 2 yıllık (önlisans) büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, sekreterlik ve halkla ilişkiler ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yüksek öğretimkurumlarının ilgili bölümlerinden birinden mezun olmak,
3. 10-11 Temmuz 2010 ve 9-10 Temmuz 2011 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından (KPSS) birinden KPSS P(3) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak veya 28 Kasım 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P(93) puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmak,
4. Yabancı dil (İngilizce) yeterliliği için son beş yıl içerisinde Kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (KPDS)’ndan asgari 60 (altmış) puana veya Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen ve uluslararası geçerliliği olan başka bir puana sahip olmak.
2. BAŞVURU VE SINAV SÜRECİ
a) Başvuru için adaylardan istenen belgeler şunlardır:
- Müsteşarlıktan veya Müsteşarlık internet sitesinden(www.ssm.gov.tr) temin edilerek başvuru sahibi tarafından eksiksiz doldurulmuş ve fotoğraf yapıştırılmış “İş Başvuru Formu”,
- Diploma veya mezuniyet belgesinin veya yurtdışında öğrenim görenler için Yükseköğretim Kurulu denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği,
- KPSS sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı,
- Yabancı dil seviyesini gösterir belgenin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı,
- Özgeçmiş,
- Bir adet vesikalık fotoğrafı,
     Yukarıda istenilen belgelerin aslı ibraz edilmesi halinde, fotokopisi Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı’nca tasdik edilir.
b) Başvurular, 9 Temmuz 2012 Pazartesi günü saat 9:00’dan itibaren 24 Temmuz 2012 günü saat 17:00’a kadar yapılabilecektir. Başvuru için istenen belgelerin Savunma Sanayii Müsteşarlığı (Personel ve Eğitim Daire Başkanlığı) İnönü Bulvarı Kirazlıdere Mevkii Süleyman Emin Caddesi No: 6-7 Bahçelievler – Ankara adresine şahsen veya bir başkası tarafından elden teslim edilmesi gerekmektedir. Posta ile yapılacak müracaatlar değerlendirmeye alınmayacaktır.
c) Eksik belge ve bilgi bulunan başvurular ile koşulları uymadığı halde yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak ve bu kişiler sınava çağrılmayacaktır. Ayrıca, sınavı kazananlardan, başvuru belgelerinde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin sınavları geçersiz sayılır ve sözleşmesi yapılmaz. Sözleşmesi yapılmış olsa dahi iptal edilir.
ç) Başvuran adaylardan KPSS sonuçlarına göre en yüksek puana sahip olandan başlanarak 5 (beş) katına kadar aday (son sıradaki adayla aynı puanı alanlar dâhil) sınava çağrılacaktır.
d) Sınav mülakat şeklinde yapılır. Sınava katılmaya hak kazananların adları, soyadları, KPSS puanları ve sınav tarihi ile saatleri Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde 26 Temmuz 2012 tarihinde ilan edilecektir. Sınavda başarılı olmak için ortalama en az 70 (yetmiş) puan almak gerekir. Sınava katılmayan aday başarısız sayılır.
e) Adayların başarı puanı, KPSS puanı ve Sınav notunu naritmetik ortalamasının alınması suretiyle belirlenir. Başarı puanı, en yüksekten en düşüğe doğru sıralanacak ve en yüksek puan almış adaydan başlanarak pozisyon sayısı kadar aday işe alınacaktır.
f) Sınavda yetmiş ve üzerinde puan almış olmak asıl ve yedek listedeki sıralamaya giremeyen adaylar için müktesep hak teşkil etmez.
g) Sınavda başarılı olanların sayısı ilan edilen kontenjan sayısından daha az ise sadece başarılı olanlar sınavı kazanmış kabul edilir.
ğ) Yönetici Asistanı pozisyonu altında belirlenen kontenjanlar kadar adayın başvurmaması veya mülakatta başarılı olmaması halinde, Müsteşarlık tarafından gerek görülür ise, boş kalan kontenjanlar, diğer yönetici asistanı pozisyonu kontenjanından en yüksek puana sahip adaylar ile karşılanabilecektir.
3. DEĞERLENDİRME VE ATANMA
a) Kazanan adaylar Müsteşarlıkta ve Müsteşarlık internet sitesinde duyurulacaktır.
b) Kazanan adaylar Maliye Bakanlığı’nın vize iznini müteakip işe başlayacaklardır.
c) İşe alınacak adaylar, sınav sonucunun tebliğ tarihinden itibaren 15 (onbeş) gün içinde atama için gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle, Müsteşarlığa teslim ederler. Belgelerin teslimini müteakip, Müsteşarlık Makamınca sözleşme yapılır. Sözleşmenin yapılmasını takiben ilk iş günü içinde, aday göreve başlamak zorundadır.Adayların daha önce çalışmakta oldukları işyerlerine karşı çalışma yükümlülükleri olması halinde, adaylara 6 (altı) haftayı geçmemek şartıyla çalıştıkları işyerlerinden ilişik kesmeleri için süre tanınır. Bu süre içerisinde göreve başlamayanlar, haklarını kaybederler.
d) Başvuru ve sınav koşulları için ayrıntılı bilgi Savunma Sanayii Müsteşarlığı Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın (312) 411 90 61 veya (312) 411 91 05 numaralı telefonlarından sağlanabilir.

Hiç yorum yok:

07-08-09-10 Mart İSTANBUL - BOSNA TURU (THY ile)

07-08-09-10 Mart 2024 BOSNA KARADAĞ TURU (THY ile ve VİZESİZ) 3 GECE / 4 GÜN 4* lı OTELLERDE KONAKLAMA Saraybosna - Konjic – Blagaj - Mosta...