4 Ekim 2015 Pazar

İstanbul'daki Liseli Gençlerle Yıllık (2015-16) Program..!‏

Liseliyim; Dinliyorum, Anlıyorum, Kavrıyorum..!
İNANÇ~FİKİR~SANAT ATÖLYESİ
Satır içi resim 1
Yukarıdaki mavi renkli yazıda bir yere tıklayıp
(facebook grubumuza üye değilseniz açılmaz, önce üye olun)
indirip, doldurup, linfiksanat@hotmail.com  mail adresimize dönderiniz.
Ya da bu mailine, başvuru yapmak istiyorum yazıp, başvuru formunu isteyiniz...
Satır içi resim 2
      Liseli gençlerin katılabileceği, 2 haftada bir, pazar günleri 13.00 - 15.00 da düzenlenecek söyleşi programları (bir hafta kızlarla, bir hafta erkeklerle 12’şer program) ve şubat tatilinde birer haftalık Tatil~Eğitim Kampı ile Mayıs 2016 ya kadar devam edecek İNANÇ ~ FİKİR ~ SANAT ATÖLYESİ Programlarımızın başvuruları linfiksanat@hotmail.com mail adresine mail yoluyla yapılacaktır.
     Başvurular 5 Ekim’de başlayıp, 6 Kasım’a kadar devam edecektir. Başvuruları kabul edilecek liseli gençlerin kayıtları; 8 Kasım Pazar günü düzenlenecek; Açılış, Kayıt ve Bilgilendirme Programında yapılacaktır.
Satır içi resim 2

 ŞUBAT TATİLİNE KADAR İŞLENECEK KONULAR
   * 15 Kasım Pazar Kızlara & 22 Kasım Pazar Erkeklere * Sunucu Şuheda Derya Terzi /
30 Dak. RUH YAPISI İMANLI BİR GENÇLİK / 30 dak. Fikir Önderlerinden Öğreneceklerimiz (Allah (cc.) 'nun Razı Olduğu Gençler, Ashabı Kehf, Mağara Arkadaşları) / 30 Dak. Fikir, Dava ve Aksiyon Öncülerini Tanımak (M. Akif Ersoy * Bir Kur'an Şairi, Sevdalı Şiirler, Zulmü Alkışlayamam ve Çanakkale Şehitlerine)
   * 29 Kasım Pazar Kızlara & 6 Aralık Pazar Erkeklere * Sunucu Afife Bulut /
30 Dak. TÖVBEYLE ARINAN, İFFET VE HAYAYI KUŞANAN, İRADE SAHİBİ BİR GENÇLİK / 30 Dak. Fikir Önderlerinden Öğreneceklerimiz (Hayatın Her Anında ve Her Alanda En Güzel Örnek, Peygamberimiz s.a.v./ 30 Dak. Fikir, Dava ve Aksiyon Öncülerini Tanımak (Necip Fazıl Kısakürek * Fikir ve Çile Şairi, Sevdalı Şiirler, Sakarya Türküsü, Destan, Utansın)
   * 13 Aralık Pazar Kızlara & 20 Aralık Pazar Erkeklere * Sunucu Abdullah Özdemircan / 30 Dak. GAYRETLİ ve ÇALIŞKAN BİR GENÇLİK 30 Dk. Fikir Önderlerinden Öğreneceklerimiz (Zarifçe Bir Hayat, Sevdalı Şiirler, Daralan Vakitler, Yıldızlar Üstlerinde * Cahit Zarifoğlu) / 30 Dak. Fikir, Dava ve Aksiyon Öncülerini  Tanımak * Diriliş Mefkuresinin Piri Sezai Karakoç * Sevdalı Şiirler, Sürgün Ülkeden Başkentler Başkentine
   * 27 Aralık Pazar Kızlara & 3 Ocak Pazar Erkeklere * Sunucu Nail Erden /
30 Dak. HASSASİYET ve SORUMLULUK SAHİBİ BİR GENÇLİK / 30 Dak. Fikir Önderlerinden Öğreneceklerimiz * İslamın İlk Öncüleri (Genç Sahabeler) / 30 Dak. Fikir, Dava ve Aksiyon     Öncülerini Tanımak * Gül Yetiştiren Bir Düşünce Adamı (Rasim Özdenören)
   * 10 Ocak Pazar Kızlara & 17 Ocak Pazar Erkeklere * Sunucu AbdulMevla Sezer /
30 Dak. BİR MİSYONU OLDUĞUNUN BİLİNCİNDE OLAN BİR GENÇLİK / 30 Dak. İslamın İlk Öncüleri (Gençliğe Örnek, Musab Bin Umeyr) / 30 Dak. Fikir, Dava ve Aksiyon Öncülerini Tanımak * Sevdalı Şiirler - Sana, Bana, Vatanıma, Ülkemin İnsanlarına Dair * Birazdan Gün Doğacak * Bulmak - (Erdem Beyazıt)
  ~ Her programın son yarım saatinde de ikramlar ve gençler arasında hasbihal olacak...
Satır içi resim 1
Gönül Erleri Mail Grubu Gençlik Komisyonu, 2015-16 Etkinliklerini Planlıyor...
Gönül Erleri Mail Grubu Gençlik Komisyonu,
2015-16 Etkinliklerini Planlıyor...
Satır içi resim 3
2014-15 döneminde İstanbul'daki Liseli Gençler ile
yıl boyunca devam eden etkinliklerimizden birkaç fotoğraf...
Satır içi resim 4
Satır içi resim 5

Not: Katılım başvurusu yapacak gençler, ekteki Word formatındaki Başvuru Formunu, indirip, doldurup, doldurulmuş şekliyle kaydedip, linfiksanat@hotmail.com mail adresimize gönderin...

Hiç yorum yok:

17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Turu

Gönül Erleri 17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Tur      Gezilecek Yerler: Tuz Gölü Ihlara Vadisi (4 km trekking turu) Avano...