22 Kasım 2018 Perşembe

SOSYO PSİKOLOJİ KÖŞESİ / Rüya Şahinoğlu

 SOSYO PSİKOLOJİ KÖŞESİ 
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, gülümsüyor, yakın çekim
    Rüya Şahinoğlu
     1970 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Rize kökenli. Liseyi bitirdikten sonra o dönemin şartlarında ailesi üniversite ortamlarına girmesini istemediği için 2 yıllık (MYO statüsünde) olgunlaşma enstitüsünde eğitimini sürdürdü.
     1992 yılında evlendi. Bir kız, iki erkek evlat annesi. 2000 li yıllarda bir moda evi açtı. Yaklaşık üç yıl o iş ile iştigal etti. Sonrasında Network Marketing ticari modelinde çalışmalar yapmaya başladı.
     İnsanları ve insanlara yardım etmeyi, hayırlı gördüğü işlerde koşturmayı ve üstlendiği işleri, ticari sorumlulukları da severek yapmakta. İnsanlara, daha iyi nasıl faydasının dokunacağını hep düşünmekte ve emin olduğu alanlarda da imkanları ölçüsünde gayret sarf etmekte.
     Nlp, Hipnoz, Acces the Bars ve Yaşam Koçluğu sertifikalı, yaklaşık üç yıl gibi uzun süreli eğitimlere katıldı. Aldığı uzun süreli eğitimlerin ardından kendi Homeofisinde NLP ve HİPNOZ teknikleriyle Çözüm Odaklı Koçluk yapmaya basladı ve hala yapıyor.
     Özlem duyduğu üniversite okuma hayallerine ise 2014 de başladı.
     İstanbul Üniversitesi AUZEF Sosyal Hizmetler ve AÖF Sosyoloji mezunu. Yıldız Teknik Üniversitesi P.D. Formasyon aldı ve Felsefe Gurubu öğretmenlik yapmaya stajyer olarak başladı. Halen İlahiyat Fakültesinde eğitimine devam ediyor. Sağlığı ve imkanları el verdiği sürece yüksek lisans ve doktora eğitimine devam etmeyi hedefliyor.
     2009 yılında katıldığı ve onursal üyesi olduğu Gönül Erleri Mail Grubu'nun Blok'unun (bu site) Rüya İle SosyoPsikoloji Atölyesi köşesinde Nisan 2019 a kadar her hafta Sosyo Psikolojik önemli bir konuda kısa, anlaşılır ve takip edilir düzeyde notları yayınlanacak...

Hiç yorum yok:

03-04-05 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Turu

Gönül Erleri 03-04-05 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Turu      Gezilecek Yerler: Tuz Gölü Ihlara Vadisi (4 km trekking turu) Avan...