26 Haziran 2011 Pazar

ADNAN MENDERES ÜNİV. 'ne 10 HEMŞİRE, 8 'de SAĞLIK TEKNİKERİ ALINACAK...

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

     Üniversitemiz hastanesinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esaslar'a, 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete1 de yayımlanan 2007/12251 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile ek madde konulan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre aşağıda belirtilen unvanlarda KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.

KADRO UNVANI ve SAYISI
Hemşire 10
Sağlık Teknikeri (Anestezi) 8
TOPLAM 18 Kişi
     ARANILAN GENEL KOŞULLAR
1-Türkiye Cumhuriyet Vatandaşı olmak,
2- Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak,
3- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak,
4- Erkek adayların, muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
5- Alım yapılacak branşlarda belirlenen öğrenim düzeyinden mezun olmak,

     ÖĞRENİMLE İLGİLİ KOŞULLAR
1- 1 Hemşire kadrosu için 4 Yıllık Hemşire bölümü mezunu olmak en az 1 (bir) yıl yenidoğan yoğun bakımda çalışmış olmak (belgelemek kaydıyla) NRP Sertifikasına sahip olmak.
2- 1 Hemşire kadrosu için 4 Yıllık Hemşirelik veya Ebelik bölümü mezunu olmak en az 1 (bir) yıl Yoğun bakım ünitesinde çalışmış olmak (belgelemek kaydıyla)
3- 1 Hemşire kadrosu için 4 Yıllık Hemşirelik veya Ebelik bölümü mezunu olmak en az 1 (bir) yıl Diyaliz Merkezinde deneyimli ve Diyaliz sertifikasına sahip olmak (belgelemek kaydıyla)
4- 7 Hemşire kadrosu için 4 Yıllık Hemşirelik veya Ebelik mezunu, en az 1 yıl serviste (yataklı birim) çalışmış olmak (belgelemek kaydıyla)
5- 8 adet Sağlık Teknikeri kadrosuna Anestezi,Anestezi Teknikerliği Ön lisans programlarından birinden mezun olmak

     BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER
1) Başvuru Formu (Başvuru Bürosundan alınacak)
2) Öğrenim Belgesi
3) Özgeçmiş
4) 1 Adet resim
5) Nüfus Cüzdan Fotokopisi 6) KPSS (B) GRUBU Sınav Sonuç belgesi 7) Erkeklerde Askerlik durumunu gösteren belgesi 8) Öğrenimle ilgili koşullarda istenilen belgeler

     BAŞVURU YERİ VE ZAMANI
     Adayların, ilanın yayımı tarihinden itibaren 15 inci günü mesai bitimine kadar başvuru için istenen belgeler ile birlikte Adnan Menderes Üniversitesi Döner Sermaye işletme Müdürlüğü'ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.
     Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
     Üniversitemize bu ilanın yayımından önce yapılmış bulunan müracaatlar geçersiz olup, söz konusu iş talepleri hakkında her hangi bir işlem yapılmayacaktır.
     Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın 2010 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle başarılı bulunanlar 3 (üç) iş günü içerisinde http://www.adu.edu.tr/  adresinde ilan edilecektir. Her kadronun iki katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan atanmak üzere başvuran olmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlardan sırası ile çağrılacaktır. Kazanan adayların göreve başlatılabilmesi için sonuçların ilanından itibaren atama için istenen belgeler ile birlikte en geç 7 iş günü içerisinde Adnan Menderes Üniversitesi Döner Sermaye işletme Müdürlüğü'ne şahsen başvurmaları gerekmektedir.

     ATAMA EVRAKI İÇİN İSTENEN BELGELER
1) Dilekçe
2) 8 Adet Vesikalık Fotoğraf
3) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
4) Adliyeden Sicil Temiz Kağıdı
5) Diploma (Aslı veya noterden tasdikli)
6) KPSS Sonuç Belgesi (Aslı)
7) Sağlık Kurulu Raporu (Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden)
8) Askerlik Belgesi (Aslı ya da Noterden Tasdikli)
9) Sigorta Sicil Kartı Fotokopisi (varsa) . Müracaat sonunda adayların beyan ettikleri Kamu Personeli Seçme Sınav Sonuçları ÖSYM Başkanlığından Kurumumuz tarafından teyit edilecektir. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Hiç yorum yok:

17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Turu

Gönül Erleri 17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Tur      Gezilecek Yerler: Tuz Gölü Ihlara Vadisi (4 km trekking turu) Avano...