6 Eylül 2015 Pazar

GÖNÜL ERLERİ MAİL GRUBU EĞİTİM KOMİSYONU ve GENÇLİK KOLLARI KOMİSYONLARINA YENİ BAŞKANLAR


GÖNÜL ERLERİ MAİL GRUBU
EĞİTİM KOMİSYONU ve GENÇLİK KOLLARI KOMİSYONLARINA
YENİ BAŞKANLAR
    5 Eylül Cumartesi günü, İnsan ve Medeniyet Hareketi - İMH Genel Merkezi'nde düzenlenen programda; Gönül Erleri Mail Grubu Eğitim Komisyonu Başkanı Yazar Demet Tezcan, yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü komisyon yönetimi görevini Şuheda Derya Terzi'ye devretti. Gençlik Kolları Başkanlığı görevi de Sevil Çerçi'ye verildi.
     Programın sunumunu Merve Varlı yaptı. Kurulduğu dönemde lise öğrencisi olan ve o zamandan beri Gönül Erleri Mail Grubu'nun yönetiminde olan Merve Varlı, 8 yıldır neler yaptıklarını özetle anlattı.
     Yaklaşık 5 yıldır Eğitim Komisyonu başkanı olan Yazar Demet Tezcan bu güzel-hayırlı çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti ve çalışmaların hız kesmeden devamını diledi.
     Sümeyye Torpil Genç Hareket hakkında bilgilendirme yaptı ve özetle gençlere yönelik düzenledikleri etkinlikleri anlattı.
     Gönül Erleri Mail Grubu Genel Koordinatörü AbdulMevla Murat da, insanımızın her geçen gün yalnızlaştığı-asosyelleştiği, kardeşlik kavramının unutulduğu günümüzde yapılanların önemine değindi ve bu güzel çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürlerini içeren kısa bir konuşma yaptı... 

Hiç yorum yok:

17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Turu

Gönül Erleri 17-18-19 Mayıs Hafta Sonu İstanbul & Kapadokya Tur      Gezilecek Yerler: Tuz Gölü Ihlara Vadisi (4 km trekking turu) Avano...